پست ها

پست هاصفحه اصلی

پیام

پیام جناب آقای دکتر اسمعیل ویسی ریاست محترم بیمارستان علامه کرمی در خصوص اعتبار بخشی سال 98 بیمارستان

خواهران و برادرانم،کلیه پرسنل محترم بیمارستان خیریه مرحوم علامه کرمی(ره)

سلام علیکم

روز گذشته 29بهمن شاهد تلاشهای شما عزیزان در ارائه استانداردهای بی پایان اعتبار بخشی بودم ، و از اینکه در کنار شما همکاران گرامی، کوشا و با انگیزه هستم بسیار خرسند شدم .

میل و رغبت و کوشش شما در ارائه مستندات به ارزیابان درعین رسیدگی به امور بیماران و انجام وظایف،تحسین ارزیابان را برانگیخت و نیابتا از همه همکاران تشکر نمودند.

صرف نظر از هر نتیجه ای که در اعتبار بخشی برای بیمارستان بدست آید وظیفه خود میدانم از اینهمه احساس مسئولیت و انجام وظایف با جان دل که در شما وجود دارد صمیمانه تشکر و قدر دانی نمایم.

جادارد از تک تک همکاران وکلیه پزشکان وپرسنل واحدها وبخشها، وخانوادههای محترمشان که قطعا در این دوره متحمل سختیهایی شده اند قدر دانی و سپاسگزاری کنم.

به امید موفقیت همیشگی شما.

دکتر اسمعیل ویسی ریاست بیمارستان علامه کرمی (ره)

فرم ارسال دیدگاه
لطفا یک نام معتبر وارد کنید
لطفا یک ایمیل معتبر وارد کنید